E3: 15 dagar kvar till E3 2017

E3 mässan 2017 börjar närma sig och nedräkningen är i full gång.

Årets mässa är spännande då vi kommer att få se den första titten på det kommande Mario-spelet Super Mario Odyssey till Nintendo Switch och så kommer vi få se vad för mer spel som dyker upp under hösten 2017. Vi hoppas också på att få information om Virtual Console till Nintendo Switch samt mer om den nya online-tjänsten som kommer till hösten som kommer att kosta pengar. Vi är även nyfikna på om Nintendo berättar mer om DLC-materialet till The Legend of Zelda: Breath of the Wild som ska komma i sommar och innan årets slut.

Liksom tidigare år så kommer inte Nintendo att ha en traditionell presskonferens utan i år kommer man att ha något som kallas för Nintendo Spotlight: E3 2017 som följ upp med Nintendo Treehouse Live | E3 2017.

Nintendo Spotlight: E3 2017 sänds tisdag 13 juni 201 klockan 18.00 (09.00 lokal tid) och kan ses via e3.nintendo.com.

Idag är det 15 dagar kvar till E3 2017.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.