Mega Man X2 kommer till Europa

Mega Man X2 uppföljaren till Mega Man X kommer till Europeiska Virtual Console nu på torsdag. Spelet lanserades den 12 juli 1995 till Super Nintendo och till skillnad från sin föregångare så släpptes inte Mega Man X2 till någon annan konsol än Super Nintendo. Japanska Wiiägare fick ta del av Mega Man X2 den 27 december 2011, amerikanska datumet är inte känt ännu. Bergsala AB tog aldrig in Mega Man X2 när det lanserades 1995 till Super Nintendo.

[gameinfo title=”Spelinfo” game_name=”Mega Man X2″ developers=”Capcom” publishers=”Capcom” platforms=”Super NES/Virtual Console” genres=”Action” release_date=”1995-07-12/2012-05-31″]

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.