Nintendowebbens hemsida fyller 13 år

Idag fyller Nintendowebbens hemsida som sagt var 13 år. Vi har under dom 13 år som sidan funnits på nätet publicerat en hel del material och den första sidan som vi hade under det första året så var det väldigt lite info och designen var inte den bästa heller, 2001 så byggdes sidan om och den sidan hade vi till 2008 när vi bytte namn från Nintendo Skranta till Nintendowebben och skaffade oss domännamnet nintendowebben.se. Till en början körde vi på med eget system och hade ett egenbyggt community. Men i början av 2009 så fick vi genom tidningen Datormagazin tips om olika publiceringsverktyg och vi fastnade för Joomla och det är det vi använder idag. Bloggen kör vi med ett annat stort publiceringsverktyg i form av WordPress.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.