Kid Icarus: Uprising

Den 23 mars så kommer äntligen det efterlängtade Kid Icarus: Uprising till Nintendo 3DS och det lanseras tillsammans med ett ställ och 6 st AR-kort (Starter Pack). Förbokar man spelet så får man ytterligare 24 AR-kort (Pre-Order Special Pack). Kid Icarus: Uprising har även stöd för 3DS Circle Pad Pro. Som en del av lanseringen av Kid Icarus: Uprising så har ju nyligen 3D Classics Kid Icarus, en upphottad version av NES-originalet släppts och på torsdag 8 mars så kommer även den mer okända Game Boy utgåvan av Kid Icarus ut på 3DS Virtual Console, namnet på det spelet är Kid Icarus: Of Myths and Monsters.

Förboka ditt exemplar av Kid Icarus: Uprising

Discshop

Webhallen

Cdon

Spelbutiken

Ginza

Game

Siba

Elgiganten


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.