Information från Nintendowebben

Från och med denna vecka så kommer Nintendowebben att ha en ny sak på hemsidan som kommer att heta ”Veckans video”. Veckans video innebär att vi uppdaterar vårt filmarkiv och presenterar i allt från 1-2 videos per vecka varje fredag fram till 15 juni 2012 sen fortsätter det i höst. Vi kan redan nu avslöja vilka två videos vi kommer att presentera denna vecka, denna veckas videouppdateringar är 25 delen i Super Mario Bros. Super Show och den andra är första delen i videoguiden till The Legend of Zelda. Ni kan titta på filmerna nedan om ni inte orkar vänta till uppdateringarna imorgon. Dessutom kan vi nu avslöja att vi kommer att öppna upp Zelda-delen på vår hemsida imorgon fredag 13 januari.

Super Mario Bros. Super Show Episode 25

The Legend of Zelda – Video Walktrough del: 1


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.