Nintendowebben informerar om julen 2011

Information från Nintendowebben som rör jul- och nyårshelgerna. Nintendowebben kommer från 19 december 2011 till 8 januari 2012 ha lite mindre uppdateringar än vanligt. Det innebär att Veckans Tips och Pro´s Corner nu gör ett uppehåll och är tillbaka igen den 13 januari. Med start den 9 januari 2012 så kommer vi att presentera dom nominerade spelen till Nintendowebben Awards 2011 och det pågår fram till 10 februari 2012. Totalt kommer vi till skillnad från förra året att ha 25 olika kategorier istället för 20 och vi presenterar 5 kategorier i veckan, mer info om det kommer 9 januari 2012. Dessutom händer det en del på spelfronten under 2012. Spel som Last Story, Kid Icarus Uprising och Mario Party 9 lanseras ju under första kvartalet,  sedan får man ju inte glömma att Nintendo släpper sin nya konsol Wii U under senare delen av året och det får man reda på under E3-mässan 2012 då den slutgiltliga versioenn ska visas upp tillsammans med mycket annat.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.