Focus: New Super Mario Bros.

Idag 30 juni så är det 5 år sedan Nintendo DS-spelet New Super Mario Bros.  lanserades på den svenska spelmarknaden och i och med detta så vill vi lyfta fram det spelet. Det gör vi här på bloggen.

New Super Mario Bros.

Format: Nintendo DS
Genre: Plattform
Release: 2006-06-30

New Super Mario Bros. är ett spel utvecklat av Nintendo för Nintendo DS. Spelet släpptes år 2006 och är av typen tvådimensionellt platformsspel. Spelet är en uppföljare till de klassiska Mario-spelen.

Spelet börjar med att Prinsessan Peach och Mario går på en promenad utanför Peachs slott, när åskmoln plötsligt hopar sig, och ett antal blixtar slår ned i slottet. Mario springer iväg mot slottet, varpå Kung Bowsers son, Bowser Jr. dyker upp och kidnappar prinsessan. Mario vänder snabbt om, och börjar jaga Bowser Jr. genom spelets alla banor, tills han i slutet av spelet lyckas rädda prinsessan.

[nggallery id=10]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.