The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D har fått releasedatum

Den 12 april kallade Nintendo of Europe till pressträff där man offentliggjorde releasedatumet för ett av årets största spel, nämligen The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D till Nintendo 3DS. Här i Europa får vi det fredag den 17 juni 2011. Nintendo har planerat att släppa spelet inom loppet av 4 dagar i dom tre stora regionerna, USA, Japan och Europa. Japan kommer att få chansen att återuppleva Ocarina of Time dagen innan Europa, alltså torsdag 16 juni och USA får chansen att lägga vantarna på Ocarina of Time 2 dagar efter Europa alltså söndag 19 juni. Spelet innehåller ju inte bara Ocarina of Time utan även den omgjorda versionen, som vi känner som Master Quest som tidigare bara gått att få tag i om man har Limited Edition-utgåvan av The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Nintendo har dessutom släppt nya bilder och hur boxen kommer att se ut i USA. Här nedan kan ni se dom senaste bilderna och boxen.

[nggallery id=8]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.