Nintendowebben informerar om julen 2010

Nintendowebben kommer från 20 december 2010 till 9 januari 2011 ha lite mindre uppdateringar än vanligt. Det innebär att Veckans Tips och Pro´s Corner nu gör ett uppehåll och är tillbaka igen den 14 januari, uppehåll gäller även för Svenska Speltoppen och Veckans digitala topplistor som är tillbaka igen den 13 januari 2011. Med start den 10 januari 2011 så kommer vi att presentera dom nominerade spelen till Nintendowebben Awards 2010 och det pågår fram till 4 februari 2011.  Totalt som kommer vi liksom förra året att ha 20 olika kategorier och vi presenterar 5 kategorier i veckan, mer info om det kommer 10 januari 2011. Dessutom händer det ju rätt mycket under 2011 så som att den nya Nintendo 3DS kommer ju i mars, spel som The Legend of Zelda: Skyward Swords och The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS släpps och flera andra spel, så i juni är det ju dags för E3-mässan igen och Nintendo Entertainment System firar ju 25 år i Sverige och Super Mario Bros. 3 fyller 20 år och det gör även Nintendowebben. Det är lite av vad som händer under 2011.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.