Focus: The Legend of Zelda: The Wind Waker

Idag 2 maj så är det 7 år sedan GameCube-spelet The Legend of Zelda: The Wind Waker lanserades på den svenska spelmarknaden och i och med detta så vill vi lyfta fram det spelet. Det gör vi här på bloggen.

The Legend of Zelda: The Wind Waker

Format: Nintendo GameCube
Genre: Äventyr
Release: 2003-05-02

The Legend of Zelda: The Wind Waker (förkortat (T)WW) är det nionde spelet i den kända The Legend of Zelda-serien. Spelet var det första Zelda-spelet till Nintendo GameCube och släpptes 2003. De tidigaste utgåvorna av detta spel innehåller även The Legend of Zelda: Ocarina of Time samt The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest till Nintendo GameCube.

[nggallery id=6]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.