Metroid och Sin and Punishment försenas i USA

I februari meddelade Nintendo överraskande att de många spel på väg inför den sena våren och sommaren. Det verkade nästan för bra för att vara sant – det kanske det var.

Rykten cirkulerar nu om att kommande Wii-titlarna Metroid: Other M och Sin and Punishment: Star Successor har försenats. Sin and Punishment var planerat att släppas i första veckan i maj i Europa och i början av juni i Nordamerika, men ska vara försenat till slutet av juni. Samtidigt verkar det Nordamerikanska datum Metroid hade, 27 juni, ha ersatts av ett vagt ”TBD” – to be decided. (Spelet har aldrig haft ett europeiskt releasedatum.)

Förseningarna har nu bekräftats av Nintendo. Sin and Punishment: Star Successor flyttas till den 27 juni i Nordamerika, men vad vi vet påverkas inte det europeiska releasedatumet sjunde maj. Metroid: Other M försenas till den 31 augusti i Nordamerika, eftersom att teamet helt enkelt behöver mer tid hälsar Nintendo. Ett europeiskt datum för Samus comeback finns ännu inte.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.