Metroid och Sin and Punishment försenas i USA

I februari meddelade Nintendo överraskande att de många spel på väg inför den sena våren och sommaren. Det verkade nästan för bra för att vara sant – det kanske det var.

Rykten cirkulerar nu om att kommande Wii-titlarna Metroid: Other M och Sin and Punishment: Star Successor har försenats. Sin and Punishment var planerat att släppas i första veckan i maj i Europa och i början av juni i Nordamerika, men ska vara försenat till slutet av juni. Samtidigt verkar det Nordamerikanska datum Metroid hade, 27 juni, ha ersatts av ett vagt ”TBD” – to be decided. (Spelet har aldrig haft ett europeiskt releasedatum.)

Förseningarna har nu bekräftats av Nintendo. Sin and Punishment: Star Successor flyttas till den 27 juni i Nordamerika, men vad vi vet påverkas inte det europeiska releasedatumet sjunde maj. Metroid: Other M försenas till den 31 augusti i Nordamerika, eftersom att teamet helt enkelt behöver mer tid hälsar Nintendo. Ett europeiskt datum för Samus comeback finns ännu inte.

KategorierOkategoriserade

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.