E3: 5 veckor kvar till E3 2016

Idag är det exakt 5 veckor kvar till årets E3-mässa och det är då Nintendo kommer att visa upp det nya spelet The Legend of Zelda till Nintendo Wii U som ska släppas i mars 2017 och det ska även släppas till den kommande spelkonsolen Nintendo NX.

Om du hade sett fram emot ett Nintendo Digital Event på E3 2016 så kommer du bli besviken då Nintendo endast har med sig det kommande Zelda-spelet till Wii U och det är det som man kommer att visa upp under årets E3-mässa och det kommer vara det enda spelet som man kan prova på mässgolvet.

Nintendo öppnar sitt E3 genom att Nintendos amerikachef Reggie Fils-Aime kommer upp på scen och presenterar Nintendo Treehouse Live och det sker klockan 18.00 svensk tid (09.00 lokal tid) tisdag 14 juni 2016.

Detta kommer att bli världens första ingående titt på spelet, som också kommer att omfatta kommentarer av Nintendos utvecklare. The Legend of Zelda spel kommer att streamas från E3 mässan via Nintendos kanaler på YouTube och Twitch, liksom på den officiella E3-sidan. Strömmen kommer att omfatta den första avtäckningen av det nya spelet, bakom kulisserna-info och massor av kul.

Seriens producent Eiji Aonuma har sagt att den nya delen i The Legend of Zelda serien kommer att bli en helt ny upplevelse gentemot tidigare spel, ta bort gränsen som tvingar spelaren att följa en redan från början bestämd väg och införa ny gameplay som inte har funnits i tidigare spel i serien.

Som en del av vårt 25 årsjubileum kommer Nintendowebben precis som inför E3 2011 presentera våra 10 mest minnesvärda E3-händelser och även våra 5 bästa och 5 sämsta E3-mässor.

Våra 10 mest minnesvärda E3-händelser börjar vi presentera 3 juni 2016 på vår hemsida www.nintendowebben.se och det pågår till 12 juni 2016 våra 5 sämsta mässor presenterar vi 13 juni och våra 5 bästa mässor den 14 juni 2016.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.